Proč zvolit právě Almmu?

Jistota vlastního zázemí

U nás máte jistotu prvotřídní zákaznické péče, kterou vám zajišťujeme díky vlastním prostorám dvou vzorkových prodejen i výrobního areálu.

25 let na trhu

Oboru stínění se věnujeme již od roku 1999 a proto si můžete být jistí, že jste narazili na skutečné specialisty. Pomáháme vám s výběrem a dodáváme skutečnou kvalitu už čtvrt století.

Odborníci a specialisté

Všichni naši zaměstnanci jsou vysoce proškolenými odborníky a jsou tak skutečnými specialisty ve svém oboru. Poradíme vám s výběrem a pomůžeme s řešením vám přímo na míru.

Přímost a poctivost

Vždy vám předložíme kompletně zpracovanou nabídku bez skrytých poplatků navíc. Od nás budete vždy jasně a přehledně vědět, co je obsahem nabídky i s konečnými cenami.

Individuální přístup

Garantujeme vám profesionální řešení vašich požadavků a budeme se vám věnovat zcela individuálně. Proto vám dokážeme poskytnout i atypické výrobky dle vašich představ včetně představení možností technického řešení.

Prvotřídní servis

Zajišťujeme pro vás i servi stínící techniky a i v případě, že jste výrobek nezakoupili u nás. Nabízíme vám možnost jednoduchého objednání rychlého a komplexního servisu.

Profil společnosti

Společnost Almma s.r.o.® byla založena v roce 1999. Počáteční písmenka Al se jako chemická značka hliníku do názvu společnosti vloudila zcela záměrně – zabýváme se totiž výrobou a montáží venkovních hliníkových rolet a rolovacích garážových vrat.
S postupem času jsme sortiment stínicí techniky značně rozšířili, přes rozmanité prvky exteriérové ochrany před sluncem až po interiérové rolety, žaluzie a další funkční i elegantní doplňky oken.

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále více zákazníků v současné době oceňuje a upřednostňuje poctivé české výrobky, i my klademe důraz na kvalitu svých produktů a spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Proto svým zákazníkům předkládáme vždy konkrétní přehledné nabídky s jasnou cenou a staráme se o ně přes nezávaznou konzultaci, zaměření, následnou montáž až po záruční a posléze i pozáruční servis. Díky neustálému zdokonalování technologií a výroby dokážeme svým zákazníkům nabídnout i zcela atypická řešení, vždy podle jejich požadavků a přání.

Uvědomujeme si, že spokojených zákazníků by nebylo bez vysokého nasazení našeho pracovního týmu, a proto si dáváme záležet na neustálém vzdělávání a proškolování svých zaměstnanců. Věříme v poctivou práci českých rukou a své dobré jméno a jsme hrdi, že se nevydáváme cestou korupce.

Uvědomujeme si dopad jakýchkoli výrobních procesů na kvalitu životního prostředí a snažíme se chovat ekologicky. Přísně třídíme odpady a k tomu vedeme nejen vlastní zaměstnance, ale i své okolí.

Reference klientů

Vaše spokojenost je pro nás odměnou
pan Smolčák

„Tato firmy nám realizovala jak přípravu pro venkovní rolety ve fázi stavby domu tak i o rok a půl později samotnou montáž rolet. Vše probíhalo velmi dobře a hlavně rychle. Jsme velmi spokojeni a můžu jen doporučit!“

Pan Lopata

„Firma Almma u nás montovala rolety v novostavbě. Provedli přípravu a po dokončení stavby vše dodělali. Naprostá spokojenost s přístupem i profesionální realizací. Můžeme jen doporučit.“

Lada Všechovská

Děkuji za rolety, jsou skvělé! V těchto vysokých teplotách krásně drží příjemnou teplotu uvnitř. Jsme velmi spokojeni.

Pan Ouředník

„Se vším jsme plně spokojeni. S domluvenými termíny, montáží i samotným fungováním předokenních rolet.“

Paní Pozarová

„Firma u mě montovala venkovní roletu, setkala jsem se s profesionálním přístupem a jsem velmi spokojená. Děkuji a ráda Vás opět oslovím.“

Pan Prokop

„S výrobky firmy Almma jsem spokojen, rovněž velice spokojen s prací obchodního zástupce pana Romana Slivky i s prací montážních techniků. Tuto firmu i pana Romana Slívku doporučuji všem zákazníkům.“